Results 1 to 18 of 18

Thread: Tapatalk login

  1. #1
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Germany
    Posts
    17

    Default Tapatalk login

    Aloha,

    dont know if this is the correct corner for this:

    i cannot login to the forum via tapatalk, anyone else encountered this problem?

    Greetings

  2. #2
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Seacoast, NH
    Posts
    378

    Default

    I have to put my password in every single time I load a different page or sub forum or thread. It makes the app unusable for this forum.

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by DUTCHswift View Post
    I have to put my password in every single time I load a different page or sub forum or thread. It makes the app unusable for this forum.
    I cracked the screen on my phone because of this

  4. #4

    Default Tapatalk login

    Quote Originally Posted by DUTCHswift View Post
    I have to put my password in every single time I load a different page or sub forum or thread. It makes the app unusable for this forum.

    Same here.... Can it be fixed please?? 😊

  5. #5

    Default

    *fixed* damn autocorrect..

  6. #6

    Default

    having the same issue

  7. #7

    Default

    Same here. It says my password is wrong or something, but it's not wrong.

  8. #8

    Default

    Same


    Sent from my iPad using Tapatalk

  9. #9
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Minnesota
    Posts
    12

    Default

    Same problem here, I try to sign into Stanceworks in Tapatalk but whenever I hit "Log In" I get a pop up that says:

    Network error, please try again later.
    ( login | Stanceworks )

  10. #10

    Default Tapatalk login

    Maybe an admin can fix it?? Update the plug-in??

  11. #11

    Default

    ditto on the log in prob here

  12. #12
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    4

    Default

    Same issue. Any ideas what is causing this?

  13. #13
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Langley BC, Canada
    Posts
    9

    Default

    Quote Originally Posted by DUTCHswift View Post
    I have to put my password in every single time I load a different page or sub forum or thread. It makes the app unusable for this forum.


    Same here, so annoying.

  14. #14
    Join Date
    May 2016
    Location
    Upper Austria, Austria
    Posts
    7

    Default

    Still an issue!

  15. #15
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Langley BC, Canada
    Posts
    9

    Default

    Driving me crazy! I don't get notifications either. Maybe cause I am not " logged in" ?


    Sent from my iPad using Tapatalk

  16. #16
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Australia, Vic.
    Posts
    232

    Default

    The problem is likely from Tapatalk's end, not Stanceworks. I'm not sure if any of the Tapatalk team monitor this page so shoot your messages directly to them if you want to speed things up. Only guessing but I think the Admin team here would just be forwarding the info on to them...

    Does it happen on any of the other forums via Tapatalk?
    Personally I don't use it. I tried it once years ago, was terrible.

  17. #17

    Default

    It's a tapatalk plugin isdie or its setup incorrectly.... hence a problem here

  18. #18

    Default

    anyone find a solution for this?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •