Results 1 to 25 of 25

Thread: Can't open: the main page + forum

  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Location
    Bulgaria / EU
    Posts
    2,542

    Default Can't open: the main page + forum

    Hmm, something really strange is happening, no matter what type of browser will i use i just can't open www.stanceworks.com or www.stanceworks.com/forums from my home. But i can from my work place (job). Where can be the problem? Any help, because now i'm typing from some proxy server...

    I'm from Bulgaria and maybe something with the IP, but i can't explain why i can open through my work PC...

  2. #2
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    MEL Australia
    Posts
    23,115

    Default

    OMFG!
    I get this too!

    On both firefox and mal internet explorer...

    and for some wierd reason it only happens to me at specific times of the day....

    Meh, not overly fussed, can access it with my phone..
    Quote Originally Posted by anth View Post
    Lucky they didn't come into your house and disrespect your whole family.

  3. #3
    Join Date
    May 2010
    Location
    Bulgaria / EU
    Posts
    2,542

    Default

    any info? admins?

  4. #4
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    victoria, australia
    Posts
    1,323

    Default

    having the same problem

    get this in firefox

    The requested URL could not be retrieved

    While trying to retrieve the URL: http://www.stanceworks.com/

    The following error was encountered:

    Unable to determine IP address from host name for www.stanceworks.com

    The dnsserver returned:

    Server Failure: The name server was unable to process this query.

    This means that:

    The cache was not able to resolve the hostname presented in the URL.
    Check if the address is correct.
    currently having to use a proxy to access the site.


  5. #5
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Asheville, NC
    Posts
    224

    Default

    same here it dosent work in chrome/ff/ie/or opera for me either

  6. #6
    Join Date
    May 2010
    Location
    Bulgaria / EU
    Posts
    2,542

    Default

    it seems like we all here are proxy bastardos... haha

  7. #7
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Asheville, NC
    Posts
    224

    Default

    it works on my laptop on a wireless network in one of my classes

  8. #8
    Join Date
    May 2010
    Location
    Bulgaria / EU
    Posts
    2,542

    Default

    what the... ?

    is there anybody responsible for that shit? and why we don't receive answers?

  9. #9
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    MEL Australia
    Posts
    23,115

    Default

    Rory.. HALP!
    Quote Originally Posted by anth View Post
    Lucky they didn't come into your house and disrespect your whole family.

  10. #10
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Brooklyn, NY
    Posts
    40,486

    Default

    Clear your caches, and why are you going through a proxy?
    - Kielan (Key-lin)

  11. #11
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    MEL Australia
    Posts
    23,115

    Default

    Quote Originally Posted by Kielan View Post
    Clear your caches, and why are you going through a proxy?
    It has nothing to do with the caches.....

    I clear them out constantly and it still happens.

    Going through a proxy cause ther is no other way.
    Quote Originally Posted by anth View Post
    Lucky they didn't come into your house and disrespect your whole family.

  12. #12
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Brooklyn, NY
    Posts
    40,486

    Default

    That proxy comment was directed towards Unstanced, seeing as he is stateside haha.

    Umm not really sure what else could be causing it. I don't know enough about networking. I will make sure Rory sees this.
    - Kielan (Key-lin)

  13. #13
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Wilton CT
    Posts
    402

    Default

    Hola,
    I have looked into this issue and there is presently no issue with the server or your IP Addresses, what I can do is perform a DNS flush on the server which I will do presently. Obviously it is an issue with your IP(s) because it's working from your office, but not your house. I'll do my best to look into this issue and report back. Be patient, as you know we have switched to a new server recently, still working out the kinks.
    -Rory
    Last edited by Streetlight; 11-07-2010 at 02:12 PM.
    The world is seldom simple, and life is never easy.

  14. #14
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    MEL Australia
    Posts
    23,115

    Default

    All good man, Im pretty much only on here at work anyways.. haha..


    But I do like to browse on my days off


    Either way, you da man Rory!
    Quote Originally Posted by anth View Post
    Lucky they didn't come into your house and disrespect your whole family.

  15. #15
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Wilton CT
    Posts
    402

    Default

    Quote Originally Posted by Oxer View Post
    All good man, Im pretty much only on here at work anyways.. haha..


    But I do like to browse on my days off


    Either way, you da man Rory!
    Daniel
    Of course, I am looking into it. Thanks.
    -Rory
    The world is seldom simple, and life is never easy.

  16. #16
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Wilton CT
    Posts
    402

    Default

    Can you guy post your IP Addresses from the places you cannot access Stanceworks? Thank you.
    Last edited by Streetlight; 11-09-2010 at 12:25 PM.
    The world is seldom simple, and life is never easy.

  17. #17
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    victoria, australia
    Posts
    1,323

    Default

    been fine all week, went to load it this morning and BAM, its gone again.

    IP Address Information
    IP Address: 210.79.22.194
    Hostname: 210-079-022-194.dsl.sta.jazi.net
    Obfuscated IP Address: 3528398530
    IP Reverse: 210-079-022-194.dsl.sta.jazi.net

    Proxy Information
    Proxy IP Address: 210.79.21.2
    Proxy HostName: server0.jazi.net
    Proxy Name: 1.1 proxy.jazi.net:3128 (squid/2.5.STABLE14)
    Proxy Info: HTTP_VIA=1.1 proxy.jazi.net:3128 (squid/2.5.STABLE14)
    Proxy Type: Transparent


  18. #18
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    MEL Australia
    Posts
    23,115

    Default

    Happened again today, wouldnt let me log in at all....

    I printscreened the errors its showing..






    I cried
    Quote Originally Posted by anth View Post
    Lucky they didn't come into your house and disrespect your whole family.

  19. #19
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Wilton CT
    Posts
    402

    Default

    Very odd as the error log doesn't show anything unusual for today.... I'll try and figure this out
    The world is seldom simple, and life is never easy.

  20. #20
    Join Date
    May 2010
    Posts
    16

    Default

    Just as a FYI I get this all the time, though it stops me from procrastinating so it's not that big a deal Same message as above, this is the first time I've been able to get on in about 4 days.

    FWIW googleing "stanceworks down" does NOT find you anything about the site having problems

  21. #21
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    victoria, australia
    Posts
    1,323

    Default

    so ive work out with mine, it dies friday arvo/night sometime(aussie time), and comes back monday sometime. works fine all week, get home after work friday, no workie


  22. #22
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    MEL Australia
    Posts
    23,115

    Default

    Yeah I tend to get it in peak hours...


    Ive still been getting it every now and then, even on mondays and tuesdays...


    Who knows... Sometimes ill be on sw, go to open another page or refresh..... 'server not found' FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
    Quote Originally Posted by anth View Post
    Lucky they didn't come into your house and disrespect your whole family.

  23. #23
    Join Date
    May 2010
    Location
    Bulgaria / EU
    Posts
    2,542

    Default

    well... still the same... fawk... help...

  24. #24
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Melbourne City
    Posts
    2,315

    Default

    Same goes. For some reason it only happens at night. I'm using my phone now to view it but my home net won't load it

  25. #25
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Wilton CT
    Posts
    402

    Default

    Sorry guys, I have been neglecting this thread, but I looked into it just this morning and I still can't see why any of you are blocked, the server hasn't blocked you nor has any other software on the server, it's honestly very strange, i'll send an email to the host and see if they can assist in any form
    The world is seldom simple, and life is never easy.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •